Visie

Ons praktijkdoel is zo professioneel mogelijk uw bewegingscomfort te optimaliseren. Om dat te blijven garanderen ontwikkelen wij ons actief. Als medewerker van onze praktijk, maar ook als praktijk in Nederland. Daarbij werken wij sterk klantgericht.

actief als praktijk in Nederland

Daarom is onze praktijk aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, de Nederlandse vereniging voor Bedrijfsfysiotherapie, de vereniging voor Kinderfysiotherapie en de Nederlandse vereniging voor Manueel therapeuten.

actief met de toekomst

Wij richten ons op de toekomst. Onze fysiopraktijk is vanaf de start trekker van het project geweest en Mark Floors is inmiddels voorzitter van de vereniging zorgverleners Gezondheidshoes. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat er al meer dan 22 deelnemers zijn. Kijk gerust op de site van Gezondheidshoes voor meer informatie.

actief bezig met het optimaliseren van het bewegingscomfort

Wij zijn sterk gericht op de behoefte en de mogelijkheden als het gaat om uw bewegingscomfort. Dat we hier in slagen, blijkt ook uit de meting die onlangs is gehouden vanuit de vragenlijst die is ontwikkeld door IQ healthcare in overleg met het Centrum Klantervaring Zorg. Hieruit blijkt tot onze vreugde dat onze klanten ons gemiddeld met een 9.3 waarderen. Al onze therapeuten hebben een Master titel, dat wil zeggen dat we goed opgeleid zijn om u optimaal te kunnen helpen.